GESPECIALISEERDE RE-INTEGRATIE COACHING en Advisering

Breinperspectief biedt de juiste coaching en begeleiding bij re-integratie voor zowel werknemer als werkgever. NAH brengt veel onzekerheid met zich mee waardoor er veel behoefte is aan duidelijkheid en uitleg. Langdurig uitvallen op het werk brengt voor beide partijen (werknemer en werkgever) zorgen met zich mee over de toekomst. Het terugkeren naar de werkplek kan door een coach van Breinperspectief begeleid worden met een maatwerk re-integratietraject.

De Breinperspectief-coach heeft een gedegen kennis van zaken en een ruime ervaring. Daardoor kunt u rekenen op persoonlijke coaching op maat. De re-integratie coach gaat uit van uw kracht en talenten en denkt daarbij altijd in kansen. Zo kan het maximale resultaat behaald worden voor u en uw werkgever. Dit betekent een besparing van tijd, geld en energie voor alle betrokkenen.

GESPECIALISEERDE COACHING BIJ NAH

Uw coach, die gespecialiseerd is in het omgaan met nah in privé-situaties en op het werk,  geeft uitleg en luistert naar uw vragen en aarzelingen. Verder helpt uw coach u bij het verkrijgen van inzicht in uw mogelijkheden en het verwachte tijdspad: wanneer kunt u weer aan het werk? En hoe ziet uw werk eruit in de toekomst? Uw coach helpt u bij het managen van uw verwachtingen en die van uw omgeving. Dit leidt tot een vermindering van stress in deze voor u intensieve periode. Breinperspectief werkt nauw samen met alle partijen die een rol spelen in de re-integratie van werknemers. Afstemming en overleg met bijvoorbeeld de bedrijfsarts en de arbeidsdeskundige zijn hierbij namelijk van groot belang.

“Re-integratiebegeleiding door de coach van Breinperspectief heeft mij veel rust gegeven tijdens de terugkeer naar mijn werk. De coach begrijpt wat het betekent om te leven met nah. Ze heeft doorlopend mijn belangen behartigd, met een rustige benadering. Dankzij haar begeleiding kan ik nu weer functioneren op mijn werk.”