header

Voor doorverwijzers

Ontmoet u in uw bedrijf of praktijk werknemers of cliënten met klachten, zoals vermoeidheid, geïrriteerdheid, slecht overzicht kunnen houden of burn out-achtige klachten? Of weet u van uw cliënt dat er sprake is van niet-aangeboren hersenletsel vanwege een ongeluk of een hersenoperatie? U bent van harte welkom om deze cliënten door te verwijzen naar Breinperspectief. Wij verzoeken u in geval van doorverwijzing dit per e-mail bij ons bekend te maken, dat kan via info@breinperspectief.nl.

Kennis delen over Niet-Aangeboren Hersenletsel

Bij Breinperspectief kunnen cliënten met Niet-Aangeboren Hersenletsel rekenen op gespecialiseerde begeleiding en jobcoaching. Mocht u als doorverwijzer meer willen weten over hoe om te gaan met cliënten met NAH, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen om kennis te delen.

Doorverwijzers

Bent u in uw organisatie de HR-professional of verzuimdeskundige, of bent u neuropsycholoog, burnout coach, EMDR-coach, ergotherapeut of reintegratiecoach? Neem gerust contact op met Breinperspectief. Dit geldt uiteraard ook voor professionals en generalisten in sociale wijkteams. Wij staan u graag te woord.

Wat is NAH

>
Wat is NAH

Niet Aangeboren Hersenletsel betekent een beschadiging van de hersenen, door welke oorzaak dan ook, die in de loop van iemands leven plotseling is ontstaan. De gevolgen van NAH betekenen voor de betrokkene een onomkeerbare breuk in de levenslijn. Het levenspatroon met de relaties, het gezin, werken en de verwachtingen naar de toekomst, kunnen in één klap in een ander licht komen te staan.

>