Ontmoet u in uw bedrijf of praktijk werknemers of cliënten met NAH klachten, zoals vermoeidheid, geïrriteerdheid, slecht overzicht kunnen houden of hoofdpijn? Is er sprake van vastlopen in de werkomgeving, met het ondernemerschap of in de thuissituatie? Denkt u dat gespecialiseerde en herstelgerichte coaching uw cliënt kan helpen om weer stappen te kunnen zetten met een gericht toekomstperspectief? U bent van harte welkom om deze cliënten door te verwijzen naar Breinperspectief. Wij verzoeken u in geval van doorverwijzing dit per e-mail bij ons bekend te maken, dat kan via info@breinperspectief.nl.

Kennis delen over niet-aangeboren hersenletsel

Bij Breinperspectief kunnen cliënten met Niet-Aangeboren Hersenletsel rekenen op gespecialiseerde begeleiding en jobcoaching. Mocht u als doorverwijzer meer willen weten over hoe om te gaan met cliënten met NAH, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen om kennis te delen.

Doorverwijzers

Bent u in uw organisatie de HR-professional of verzuimdeskundige, of bent u neuropsycholoog, burn-out coach, EMDR-coach, ergotherapeut of re-integratiecoach? Neem gerust contact op met Breinperspectief. Dit geldt uiteraard ook voor professionals en generalisten in sociale wijkteams. Wij staan u graag te woord.