Langdurige klachten na (Long) Covid zijn in hoge mate vergelijkbaar met de cognitieve- en vermoeidheidsklachten bij hersenletsel. Ernstige vermoeidheid, slaapproblemen, het gevoel niet bijgetankt te raken, spier- en balansklachten, concentratie- en overprikkelingsklachten, , ademhalingsklachten en onzekerheid over de toekomst. De zoektocht die mensen doormaken en de erkenning en herkenning van de onzichtbare klachten komen voor een belangrijk deel overeen met de hersenletsel problematiek.

Breinperspectief weet hier op de juiste wijze een antwoord op te geven ten aanzien van het erkennen en herkennen van de klachten in relatie met de verwachtingen van de buitenwereld en de werkomgeving. Hoe leg je uit wat er precies aan de hand is, wat er veranderd is sinds de ziekte en hoe weet je wat je wel en niet aankunt? In de re-integratie zijn dit steeds terugkerende vraagstukken. Met de expertise van Breinperspectief wordt je door dit proces geloodst en krijg je antwoorden op al deze vragen. Ook de werkgever en directe omgeving wordt serieus genomen en wordt in dit proces meegenomen. Breinperspectief staat voor een onafhankelijk advies voor alle betrokken partijen.

Neem in een zo vroeg mogelijke fase contact op met Breinperspectief om de re-integratie in spoor 1 zo goed mogelijk te laten verlopen en geen kansen te laten liggen.

Meer informatie over Long Covid: Post-COVID (langdurige klachten na corona) | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nlhttps://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/luchtwegvirussen-zoals-griep-en-corona/post-covid