Caroline Peters is de drijvende kracht achter Breinperspectief. Dankzij haar vele jaren ervaring en uitgebreide kennis kan zij met recht zeggen een specialist te zijn op het gebied van NAH coaching en re-integratie. Haar grote interesse in mensen en haar positieve uitstraling vormen een uitstekende basis voor een goede samenwerking. Mensen met wie ze werkt weten waar ze aan toe zijn en kunnen rekenen op empathie, respect, vertrouwen en een oplossingsgerichte begeleiding.
[Please read English version below]

SPECIALIST IN NIET AANGEBOREN HERSENLETSEL

Caroline heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Mensen die in hun leven drastische veranderingen meemaken als gevolg van het opgelopen letsel. Zij moeten opnieuw hun leven inrichten, weer zelfvertrouwen krijgen en zoeken naar een goed evenwicht tussen werk en vrije tijd. Onder begeleiding van Caroline gaan ze op zoek naar een nieuwe motivatie om er ook onder de nieuwe omstandigheden het beste van te maken.

ALTIJD OP ZOEK NAAR WIN-WIN

Een belangrijk onderdeel van de kracht van Caroline is haar uitgebreide netwerk dat bestaat uit werkgevers, collega’s op de werkvloer, mensen in het werkveld met kennis van zaken. De interesse van Caroline gaat niet alleen uit naar de personen die zij begeleidt, maar ook naar hun omgeving. Meedenken, meewerken en zoeken naar praktische en passende oplossingen, dat is wat Caroline doet. Als coach is ze luisterend oor, bemiddelaar en dienstverlener.

IN ENGLISH

Please meet Caroline Peters from Breinperspectief. Thanks to many years of working experience and a broad knowledge of coaching and reintegration you may sincerely call her a specialist in the field of working with people with acquired brain injury. Caroline has a background in social studies and NLP coaching. She has worked in different fields e.g. the work team at Libra Revalidatie and Audiologie. Her huge interest in people and her positive appearance form an excellent base for great cooperation.
 
Important part of Carolines power in this cooperation is her broad business network address book existing of employers, entrepreneurs, internal and external colleagues with lots of useful knowledge. Caroline does not only focus on the clients themselves with acquired brain injury, but also on their environment.

SAMEN MET U AAN DE SLAG

Voor Breinperspectief is het van groot belang om vooral samen met u en met uw omgeving aan de slag te gaan. We betrekken uw omgeving, zowel zakelijk als privé, actief bij het proces. Daardoor dragen we bij aan meer inzicht in en begrip voor uw situatie. Het werk van Breinperspectief staat niet op zichzelf. Naast de samenwerking met u, werken wij ook samen met een groot netwerk aan specialisten en ondernemers. Dat stelt ons in staat om voor iedere persoon en iedere situatie precies die partijen in te schakelen die een waardevolle bijdrage kunnen leveren. We maken optimaal gebruik van de kracht van de specialisten in ons netwerk en de kansen die ondernemers ons bieden.

Breinperspectief is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Herstelcoaching, de NVS en bij de NOBCO, beroepsorganisatie voor coaches. In februari 2024 met succes de Basisopleiding Letselschade en Herstelcoaching via de OSR afgerond.

Breinperspectief is verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid.

Algemene Voorwaarden, Klachtenreglement en Privacyreglement vindt u op de volgende pagina.

Wilt u ook wat meer perspectief voor uw brein? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag in een persoonlijke kennismaking wat we voor u zouden kunnen betekenen.