header

Over breinperspectief

Breinperspectief doet waar ze goed in is: luisteren naar u als klant en u als werkgever of opdrachtgever. Wanneer u op zoek bent naar een deskundige reïntegratie of NAH coach zit u bij Breinperspectief goed. Breinperspectief is een rustpunt in het overweldigende aanbod aan hulpverleners op dit gebied.

PERSPECTIEF VOOR HET BESCHADIGDE BREIN

Wij laten een eigen gezicht zien waaruit respect, rust en kwaliteit spreekt. Breinperspectief biedt letterlijk perspectief aan het brein van mensen die daar schade aan opgelopen hebben gedurende hun leven. We zijn betrokken en tonen inlevingsvermogen. Samen met u gaan we op zoek naar wat u allemaal wel kunt. We zijn oplossingsgericht en bewaken het overzicht, daar waar dat voor u soms juist heel moeilijk is.

SAMEN MET U AAN DE SLAG

Voor de NAH coaches van Breinperspectief is het van groot belang om vooral samen met u en met uw omgeving aan de slag te gaan. We betrekken uw omgeving, zowel zakelijk als privé, actief bij het proces. Daardoor dragen we bij aan meer inzicht in en begrip voor uw situatie. Het werk van Breinperspectief staat niet op zichzelf. Naast de samenwerking met u, werken wij ook samen met een groot netwerk aan specialisten en ondernemers. Dat stelt ons in staat om voor iedere persoon en iedere situatie precies die partijen in te schakelen die een waardevolle bijdrage kunnen leveren. We maken optimaal gebruik van de kracht van de specialisten in ons netwerk en de kansen die ondernemers ons bieden. Breinperspectief is aangesloten bij de NVS en bij de NOBCO, beroepsorganisatie voor coaches.

Wilt u ook wat meer perspectief voor uw brein? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag in een persoonlijke kennismaking wat we voor u zouden kunnen betekenen.

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel – Klachten gerelateerd aan NAH

Niet Aangeboren Hersenletsel betekent een beschadiging van de hersenen, door welke oorzaak dan ook, die in de loop van iemands leven plotseling is ontstaan. De gevolgen van NAH betekenen voor de betrokkene een onomkeerbare breuk in de levenslijn. Het levenspatroon met de relaties, het gezin, werken en de verwachtingen naar de toekomst, kunnen in één klap in een ander licht komen te staan.

>