header

NAH en ondernemerschap

Overweegt u een eigen bedrijf te starten of heeft u al een onderneming en wil u deze aanpassen aan uw situatie? Wanneer u te maken heeft met Niet Aangeboren Hersenletsel kan het zelfstandig ondernemerschap kansen bieden om inkomen te verwerven en op een prettige manier aan de slag te gaan.

Belangrijke overwegingen zijn: het indelen van de eigen tijd, afspraken kunnen maken op tijden waarop u de meeste energie heeft, talenten maximaal kunnen inzetten, geen neven taken die energie kunnen vragen, geen kantoortuinen, deadlines zelf inplannen, minder druk, geen verwachtingen van collega’s.

Wij kunnen u adviseren, begeleiden en ondersteunen bij het realiseren van u plannen. Momenteel zijn wij betrokken bij drie startende ondernemers, elk met unieke talenten waarmee zij door middel van het ondernemersschap aan de slag kunnen.

Waarom Coaching en Ondersteuning van Breinperspectief?

  • Realistische uitwerking van het ondernemersplan
  • Haalbaarheids onderzoek in relatie tot belastbaarheidsproblematiek
  • Inzet netwerk bij ontbrekende kennis en vakgebieden
  • Contacten leggen met gelijkgestemden voor het delen van ervaringen en uitbreiden van netwerk

Steeds vaker kiezen mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel voor het Ondernemerschap.  Breinperspectief biedt coaching en ondersteuning bij de realisatie van uw plannen zodat u met een gedegen plan en concreet uitgewerkte afspraken kunt starten! Zo worden geweldige ideeën omgezet in geweldige bedrijven!

Wat is NAH

>
Wat is NAH

Niet Aangeboren Hersenletsel betekent een beschadiging van de hersenen, door welke oorzaak dan ook, die in de loop van iemands leven plotseling is ontstaan. De gevolgen van NAH betekenen voor de betrokkene een onomkeerbare breuk in de levenslijn. Het levenspatroon met de relaties, het gezin, werken en de verwachtingen naar de toekomst, kunnen in één klap in een ander licht komen te staan.

>