header

Voorbereid op nieuw werk

Ik heb de samenwerking met Breinperspectief als positief ervaren: prima en goed verzorgd. De korte tijd samen en met mijn vrouw en kinderen heb ik als zeer positief ervaren: een herseninfarct heb je met het hele gezin, niet alleen! De samenwerking gaf me hoop om samen tot een nieuwe uitdaging te komen. Na mijn herseninfarct kwam deze dienstverlening op mijn pad. Ik wist niet eens dat het bestond, maar toch is het goed geweest om tot een beter en gerichter antwoord te komen. Caroline is goed bekend met de situatie en heeft een frisse kijk op wat ik wel en op wat ik niet kan. Hierdoor werd ik goed voorbereid op nieuw werk.

Tiny

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel - klachten gerelateerd aan NAH

Job Carving Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>