header

Roos

Direct na de zomervakantie heeft mijn leidinggevende met mij gekeken hoe we een functieprofiel konden aanpassen naar een functie die bij mijn kwaliteiten en mogelijkheden past. Vanaf november dit jaar ben ik administrateur bij de HAN! Ik ervan overtuigd dat het creëren van deze job zonder jouw steun en aanmoediging niet gelukt was.  Gewoon omdat ik nooit zo geduldig ben (en was) om dit allemaal af te wachten. Maar nu kan ik zeggen: ik zit op mijn plek!

Nogmaals bedankt.

(december 2020)

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel - klachten gerelateerd aan NAH

Job Carving Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>