header

Passende coach voor mijn nieuwe Ik

“Ik had niet verwacht dat er een re-integratiecoach zou zijn die begrijpt waar ik tegenaan loop bij het vinden van een nieuwe baan met mijn onzichtbare beperkingen. Iemand die mij met een ander perspectief inzichten kan geven in wat ik nu nog wel kan in plaats van de mindset van wat ik niet meer kan. Ik haal bijvoorbeeld letters en getallen door elkaar, maar door mijn competentie ‘creatief’ om te zetten naar huizenmaquettes te bouwen heb ik daar geen last van. Door dit soort inzichten krijg ik steeds meer het vertrouwen en de energie om met de kennis en het netwerk van Caroline een passende werkplek te vinden met mijn nieuwe ik.“

 

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel - klachten gerelateerd aan NAH

Job Carving Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>