header

In geval van letselschade

Door letselschadeadvocate mevrouw Van den Muyzenberg – Van Zoelen van Bewust Letselschade Advocaten:

Mr. Lisette van den Muyzenberg - van Zoelen Bewust Letselschade Advocaten“Als letselschadeadvocaat van slachtoffers die NAH hebben opgelopen, zie ook ik wat niet aangeboren hersenletsel met iemand kan doen. Dat is voor iedereen weer anders. Sommige mensen hebben problemen met hun zicht of motoriek, anderen veranderen van karakter of verliezen ieder besef van tijd en vergeten zelfs om te eten.

Voor de buitenwereld is er meestal niets te zien aan mensen met NAH en dat maakt dat lang niet iedereen begrip toont voor hun situatie. Dat geldt nog sterker voor mensen die na een ongeval cognitieve klachten ontwikkelen zónder dat artsen daarvoor een officiële medische oorzaak kunnen ontdekken, de ‘niet-medisch objectiveerbare klachten’. Die situatie kan behoorlijk moeilijk zijn: van het een op het andere moment kun je niet meer deelnemen aan het leven zoals je dat gewend was, maar raak je van alles heel snel moe, kun je gesprekken niet volgen, vergeet je ‘zomaar’ de verjaardag van je beste vriendin of je pincode, heb je heel veel hoofdpijn. Dat heeft niet alleen gevolgen voor je werk, maar voor je hele ‘zijn’: sommige vriendschappen gaan verloren en ook relaties kunnen erop stuk lopen.

Bij enkele van mijn cliënten heb ik gezien hoe Caroline mensen met niet-medisch objectiveerbare klachten begeleidt. Zij past haar aanpak volledig aan op de cliënt die het betreft, het is altijd maatwerk. Ik zie dat zij met passie, geduld en kennis van zaken haar cliënten helpt om stapje voor stapje hun belastbaarheid op te bouwen. Caroline leert mensen hoe zij optimaal kunnen omgaan met hun klachten. Soms gaan die nooit meer over, maar Caroline helpt haar cliënten om met die klachten weer een goed leven op te bouwen.”

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel - klachten gerelateerd aan NAH

Job Carving Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>