header

CAROLINE PETERS

Caroline Peters is de drijvende kracht achter Breinperspectief. Dankzij haar vele jaren ervaring en uitgebreide kennis kan zij met recht zeggen een specialist te zijn op het gebied van NAH coaching en reïntegratie. Haar grote interesse in mensen en haar positieve uitstraling vormen een uitstekende basis voor een goede samenwerking. Mensen met wie ze werkt weten waar ze aan toe zijn en kunnen rekenen op empathie, respect, vertrouwen en een oplossingsgerichte begeleiding.
[Please read English version below]

SPECIALIST IN NIET AANGEBOREN HERSENLETSEL

Caroline heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Mensen die in hun leven drastische veranderingen meemaken als gevolg van het opgelopen letsel. Zij moeten opnieuw hun leven inrichten, weer zelfvertrouwen krijgen en zoeken naar een goed evenwicht tussen werk en vrije tijd. Onder begeleiding van Caroline gaan ze op zoek naar een nieuwe motivatie om er ook onder de nieuwe omstandigheden het beste van te maken.

ALTIJD OP ZOEK NAAR WIN-WIN

Een belangrijk onderdeel van de kracht van Caroline is haar uitgebreide netwerk dat bestaat uit werkgevers, collega’s op de werkvloer, mensen in het werkveld met kennis van zaken. De interesse van Caroline gaat niet alleen uit naar de personen die zij begeleidt, maar ook naar hun omgeving. Meedenken, meewerken en zoeken naar praktische en passende oplossingen, dat is wat Caroline doet. Als coach is ze luisterend oor, bemiddelaar en dienstverlener.

IN ENGLISH

Please meet Caroline Peters from Breinperspectief. Thanks to many years of working experience and a broad knowledge of coaching and reintegration you may sincerely call her a specialist in the field of working with people with acquired brain injury. Caroline has a background in social studies and NLP coaching. She has worked in different fields e.g. the work team at Libra Revalidatie and Audiologie. Her huge interest in people and her positive appearance form an excellent base for great cooperation.
 
Important part of Carolines power in this cooperation is her broad business network address book existing of employers, entrepreneurs, internal and external colleagues with lots of useful knowledge. Caroline does not only focus on the clients themselves with acuired brain injury, but also on their environment.
 
At the Cognitive Lab Caroline is responsible for the translation of diagnosis into daily life and work possibilities. She guides, as an independent, neutral professional, clients in explaining complaints that are related to traumatic/acquired brain injury. Caroline is a great connector and she is always looking for practical and suitable solutions, that is her strength. As an experienced coach she acts like a mediator and a service provider at the same time.

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel – Klachten gerelateerd aan NAH

Niet Aangeboren Hersenletsel betekent een beschadiging van de hersenen, door welke oorzaak dan ook, die in de loop van iemands leven plotseling is ontstaan. De gevolgen van NAH betekenen voor de betrokkene een onomkeerbare breuk in de levenslijn. Het levenspatroon met de relaties, het gezin, werken en de verwachtingen naar de toekomst, kunnen in één klap in een ander licht komen te staan.

>