header

NAH EN REÏNTEGRATIE COACH CAROLINE PETERS

Caroline Peters is de drijvende kracht achter Breinperspectief. Dankzij haar vele jaren ervaring en uitgebreide kennis kan zij met recht zeggen een specialist te zijn op het gebied van NAH coaching en reïntegratie. Haar grote interesse in mensen en haar positieve uitstraling vormen een uitstekende basis voor een goede samenwerking. Mensen met wie ze werkt weten waar ze aan toe zijn en kunnen rekenen op empathie, respect, vertrouwen en een oplossingsgerichte begeleiding.

SPECIALIST IN NIET AANGEBOREN HERSENLETSEL

Caroline heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Mensen die in hun leven drastische veranderingen meemaken als gevolg van het opgelopen letsel. Zij moeten opnieuw hun leven inrichten, weer zelfvertrouwen krijgen en zoeken naar een goed evenwicht tussen werk en vrije tijd. Onder begeleiding van Caroline gaan ze op zoek naar een nieuwe motivatie om er ook onder de nieuwe omstandigheden het beste van te maken.

ALTIJD OP ZOEK NAAR WIN-WIN

Een belangrijk onderdeel van de kracht van Caroline is haar uitgebreide netwerk dat bestaat uit werkgevers , collega ‘s op de werkvloer, mensen in het werkveld met kennis van zaken. De interesse van Caroline gaat niet alleen uit naar de personen met NAH, maar ook naar hun omgeving. Meedenken, meewerken en zoeken naar praktische en passende oplossingen, dat is wat Caroline doet. Als coach is ze bemiddelaar en dienstverlener. Ze streeft naar een win-win situatie: een tevreden werknemer (met NAH) aan het werk bij een tevreden werkgever.

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel – Klachten gerelateerd aan NAH

Niet Aangeboren Hersenletsel betekent een beschadiging van de hersenen, door welke oorzaak dan ook, die in de loop van iemands leven plotseling is ontstaan. De gevolgen van NAH betekenen voor de betrokkene een onomkeerbare breuk in de levenslijn. Het levenspatroon met de relaties, het gezin, werken en de verwachtingen naar de toekomst, kunnen in één klap in een ander licht komen te staan.

>