header

Astrid Kokmeijer

Astrid werkt bij Breinperspectief als loopbaancoach, communicatieadviseur en ervaringsdeskundige. Daarnaast is ze jobcoach in opleiding.

Met jarenlange ervaring als communicatieadviseur en coach binnen het sociale domein en sociaal ondernemerschap ontdek je in Astrid een aangename gesprekspartner en luisterend oor voor iedereen die niet in een hokje of profiel past (HSP, hoogbegaafd, burnout, slachtoffers van een narcisitische leef/werkomgeving, én NAH of NAH-gerelateerde klachten).

In haar coachingsgesprekken gaat Astrid altijd op zoek naar de zingeving van dingen én naar jouw unieke verhaal. Jouw verhaal vormt het uitgangspunt in het coachingstraject waar we samen instappen. Gezamenlijk gaan we op zoek naar het pad dat voor jou met jouw mogelijkheden en motivatie het beste te bewandelen is.

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel – Klachten gerelateerd aan NAH

Niet Aangeboren Hersenletsel betekent een beschadiging van de hersenen, door welke oorzaak dan ook, die in de loop van iemands leven plotseling is ontstaan. De gevolgen van NAH betekenen voor de betrokkene een onomkeerbare breuk in de levenslijn. Het levenspatroon met de relaties, het gezin, werken en de verwachtingen naar de toekomst, kunnen in één klap in een ander licht komen te staan.

>