header

Dag van de jobcoach, 21 september 2018

‘ALS DE SUPPORTED EMPLOYMENT-COACH GAAT, LOOPT DE STRUCTUUR NAAR BUITEN’

“Die eerste stap zetten, vind ik bij alles moeilijk”, vertelt cliënt Daniel Meerwijk. “Door mijn niet-aangeboren hersenletsel (NAH) heb ik moeite met structuur, overzicht en plannen. En ergens aan beginnen dus. Daarom is het fijn dat ik huishoudelijke ondersteuning krijg en hulp bij mijn administratie.” Om betaald werk te vinden en te houden, begeleidt jobcoach Caroline Peters van Bureau Volzin, Meerwijk volgens de supported Employment-methode.

Lees het hele artikel hier

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel – Klachten gerelateerd aan NAH

Niet Aangeboren Hersenletsel betekent een beschadiging van de hersenen, door welke oorzaak dan ook, die in de loop van iemands leven plotseling is ontstaan. De gevolgen van NAH betekenen voor de betrokkene een onomkeerbare breuk in de levenslijn. Het levenspatroon met de relaties, het gezin, werken en de verwachtingen naar de toekomst, kunnen in één klap in een ander licht komen te staan.

>