header

LEER OMGAAN MET Niet-Aangeboren Hersenletsel

Als u getroffen bent door Niet-Aangeboren Hersenletsel, of een vergelijkbaar letsel met daaraan gerelateerde klachten, krijgt uw leven een andere wending. U bent bijvoorbeeld snel moe, of u heeft minder energie en concentratieproblemen. U verwerkt informatie minder snel en u bent overgevoelig voor (geluids-)prikkels. Ook andere symptomen zijn mogelijk, de gevolgen van NAH zijn namelijk voor iedereen verschillend. Breinperspectief coacht u op de punten waar u (extra) ondersteuning nodig heeft en helpt u leren omgaan met NAH.

DE NAH COACH BIEDT U PERSOONLIJKE AANDACHT

De NAH Coach van Breinperspectief heeft jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van mensen met NAH. Als professioneel luisterend oor biedt de NAH coach persoonlijke aandacht en begrip. Uw NAH Coach zorgt ervoor dat u zich serieus genomen voelt en kan zich inleven in uw situatie. Door de juiste vragen te stellen helpt uw coach u met het vinden van een goede weg in uw nieuwe leven.

WIN-WIN VOOR U EN UW OMGEVING

De NAH Coach streeft naar een win-win situatie. Uw NAH Coach is er speciaal voor u. Maar deze manier van coaching heeft ook een positieve uitwerking voor uw familie, werkgever en collega’s. NAH coaching helpt u een nieuwe balans te vinden in uw leven. Ook helpt het coachen en begeleiden u omgaan met de dilemma’s die bij fysieke en mentale beperkingen voorkomen. Uw NAH Coach staat dicht bij u en begeleidt met veel begrip u tijdens uw herstel. Hierbij wordt met persoonlijke aandacht gekeken naar uw behoeften. Indien nodig schakelt uw NAH Coach externe partijen met de juiste expertise in op het juiste moment.

“Breinperspectief kan u helpen omgaan met NAH. Een coach die u begrijpt en die weet hoe het is om met deze klachten een nieuwe weg te moeten vinden scheelt u veel energie.”