header

Start je eigen bedrijf! Feestelijke workshop op donderdag 8 september 2022

Veel hoogopgeleide cliënten van Breinperspectief met een ‘ondernemersgeest’ starten een kleinschalig eigen bedrijf. Dit is vaak de enige, zeer flexibele manier om inkomen te verwerven. Voordelen: Eigen planning, goede algemene voorwaarden zodat klanten precies weten wat ze krijgen, geen verantwoording afleggen aan een leidinggevende, jezelf specialiseren in datgene wat wel lukt binnen de beperkingen, geen werkdruk opgelegd door collega’s of leidinggevenden, geen (eindeloze) teamoverleggen die vaak te zwaar zijn, geen afspraken over werktijden en werkdagen, geen productie-afspraken.

Meer weten?
Breinperspectief nodigt je uit voor een workshop over het starten van een eigen bedrijf met hersenletsel. De workshop (met netwerkgelegenheid) is ter gelegenheid van het 7-jarig bestaan. We hebben dus wat te vieren!

Breinperspectief vindt het belangrijk om het (georganiseerde) ‘feestgedruis’ ook te voorzien van inhoud. Zo komen cliënten en oud-cliënten van Breinperspectief aan het woord die met een eigen bedrijf gestart zijn.

Wanneer: donderdag 8 september 2022
Waar: De Plek, Eindhoven
Hoe laat: van 9.30 – 11.00u

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel - klachten gerelateerd aan NAH

Job Carving Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>