header

‘Overprikkeling bij NAH werkt ziekmakend en sociaal invaliderend’

Het team van Hersen Uitleg heeft het onderwerp overprikkeling in geval van Niet-Aangeboren Hersenletsel tot in de puntjes uitgezocht via enquêtes en onderzoek naar nieuwverworven klachten gerelateerd aan NAH. Ruim 1400 mensen met een niet-aangeboren hersenaandoening werkten mee aan het onderzoek. Alle klachten en symptomen die zich bij hen voordeden werden nauwkeurig benoemd en beschreven. Wat blijkt: ‘Overprikkeling bij NAH werkt ziekmakend en sociaal invaliderend’

Op de website www.hersen-uitleg.nl en de nieuwe website www.overprikkeling.com is veel meer te lezen over de uitkomsten van dit onderzoek. Intussen is onderzoeksbureau Soffos gevraagd om alle verzamelde data te structureren en te voorzien van een goede onderbouwing. Doel hiervan is de ernst van de problematiek helder en gefundeerd onder de aandacht te brengen van de overheid, verzekeringen en instanties als het UWV.

Bron: Soffos.eu

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel - klachten gerelateerd aan NAH

Job Carving Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>