header

Gratis NAH-inspiratiesessies, najaar 2021, speciaal voor jou!

Heb je behoefte aan meer informatie over omgaan met NAH? Ben je werkgever en wil je jouw medewerker met NAH beter laten functioneren op de werkplek? Of heb je NAH en wil je in contact komen met lotgenoten? Gewoon om ervaringen uit te wisselen of misschien omdat je even een uitlaatklep nodig hebt? Kom dan naar één van de inspiratiesessies van Breinperspectief: gratis, informatief, zeer strak georganiseerd inclusief op tijd een pauze, maar vooral: gezellig! Elke sessie krijgt een eigen thema. Houd de bedrijfspagina’s van Breinperspectief op Facebook en LinkedIn in de gaten voor de actuele informatie.

Graag vooraf aanmelden met een mailtje naar info@breinperspectief.nl.

Vrijdag 24 september 2021
Thema: Hoe halfvol is jouw batterij?
Locatie: Coachhuis, Kerkenbos 1037, Nijmegen
Hoe laat? 10.00 tot 11.30 uur

Donderdag 7 oktober 2021
Thema: Hoe ga je als werkgever om met NAH-klachten op de werkvloer
Locatie: De Plek, Noord-Brabantlaan 303, Eindhoven
Hoe laat? 10.00 tot 11.30 uur

Zet deze data ook alvast in je agenda:
Vrijdag 29 oktober: Coachhuis, Nijmegen van 10.00 tot 11.30 uur
Vrijdag 12 november: De Plek, Eindhoven van 10.00 tot 11.30 uur

Nadere info volgt via Facebook en LinkedIn.

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel - klachten gerelateerd aan NAH

Job Carving Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>