header

Vakantiesluiting Breinperspectief

Deze zomer is Breinperspectief gesloten van 27 juli t/m 14 augustus 2020. Voor noodgevallen is Caroline Peters in de vakantieperiode uiteraard beschikbaar. Stuur in geval van spoed een email naar info@breinperspectief.nl of spreek een voicemail in op telefoonnummer ++31 (0)6 27 13 15 97. Caroline zal dan zo snel mogelijk reageren. Voor nu wenst Breinperspectief iedereen een fijne zomer!

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel - klachten gerelateerd aan NAH

Job Carving Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>