header

Workshop mindfulness op 24 jan. 2020, doe mee!

Op vrijdag 24 januari aanstaande vindt de workshop Mindfulness plaats. Breinperspectiefcoach Caroline Peters en mindfulnesstrainer William van Hoeck laten je zien wat mindfulness kan betekenen in het opbouwen van je werk en leven in geval van hersenletstel.

Onmisbaar bij het weer goed in je vel zitten, is het vinden van rust en ontspanning. Mindfulness is hiervoor een uitstekende methode die erg praktisch en bruikbaar is in het dagelijks leven en in de werksituatie. In deze workshop maak je kennis met de theorie en je krijgt praktische oefeningen en tips om het toe te passen in jouw dagelijkse leven.

Deze workshop is bedoeld als een vrijblijvende kennismaking met mindfulness. Wil je meer info over William, bekijk dan zijn website: www.amatraining.nl.

Datum: vrijdag 24 januari 2020
Tijd : 10.00 uur- 11.30 uur
Loactie: De Plek, Noord Brabantlaan 303, Eindhoven
Kosten: EUR 5,- per persoon
Voor wie: voor iedereen die te maken heeft met hersenletsel

Groepsgrootte: maximaal 15 deelnemers
Aanmelden: stuur een mailtje met jouw contactgegevens en aantal personen naar caroline@breinperspectief.nl, graag voor 20 januari aanstaande. Doe mee en ervaar wat mindfulness jou kan opleveren!

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel - klachten gerelateerd aan NAH

Job Carving Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>