header

Sept 2019, Dit is Maarten van Berlo

Breinperspectief werkt nauw samen met andere professionals die gespecialiseerd zijn in het werken met mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel. Eén daarvan is sportfysiotherapeut en personal trainer Maarten van Berlo uit Helmond. Hij heeft speciale oefeningen ontwikkeld voor mensen met NAH, die ook echt resultaat opleveren! Bekijk het filmpje op zijn website voor meer informatie. Wat ons betreft een leerzame aanrader voor iedereen die te maken heeft met Niet-Aangeboren Hersenletsel en behoefte heeft aan vooruitgang.

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel - klachten gerelateerd aan NAH

Job Carving Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>