header

Jun 2018, samenwerking met Helen Coumans

25 juni 2018 NAH inspiratie meeting : Startsein voor een nieuwe samenwerking met Helen Coumans

Helen Coumans is Gezondheidspsycholoog en Neurofeedbackpsycholoog NIP. Met haar kennis en veelzijdige werkervaring en vooral met haar visie sluit ze enorm goed aan bij de manier van werken van Breinperspectief. Onze kennis en ervaring willen we bundelen en samenbrengen in een nieuw aanbod, gericht op kleinschalige groepstrainingen. Omdat we ons echt willen onderscheiden en diepgang willen opzoeken, hebben we een NAH inspiratiemeeting georganiseerd. Met een klein groepje kandidaten uit onze praktijk en een collega psychologe zijn we de diepte ingegaan en hebben we een mooie lijst met tips en tops tot stand kunnen brengen.

Het was werkelijk erg inspirerend. Daarmee gaan we verder aan de slag. In augustus organiseren we nog een NAH inspiratiemeeting.

NAH inspiratiemeeting start klaar!

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel - klachten gerelateerd aan NAH

Job Carving Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>