header

MEI 2018 Breinperspectief en AVG

Nieuwe privacy wetgeving vanaf 25 mei 2018: AVG

Ook Breinperspectief bereid zich hierop voor. Een van de activiteiten in de afgelopen periode is het volgen van een studiedag : Melba en Rapporteren van medische en psycho-sociale gegevens. Een zinvolle studiedag omdat wij in onze rapportage veelvuldig deze bijzondere persoonsgegevens verwerken.

Vanaf 25 mei mogen medische begrippen niet naar personen herleidbare documenten worden vermeld. Belangrijk is om alleen de gegevens vast te leggen over de beperkingen in de functionele handelingen die de werknemer zelf aangeeft.

Info over soorten behandelaars, opnamen en soorten behandelingen zijn medische gegevens. Deze mogen niet vastgelegd worden. Ook niet als de werknemer deze info aan ons toevertrouwd.

Ook mag slecht zeer beperkt uitleg gegeven worden over de verzuimoorzaken buiten het werk of het functioneren in het werk.

25 mei 2018 : De AVG geldt: Meer rechten, Meer plichten en Ander Toezicht

MEI 2018 Breinperspectief en AVG

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel - klachten gerelateerd aan NAH

Job Carving Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>