header

NOVEMBER 2017 – MEET&GREETS ONBEPERKT AAN DE SLAG

Breinperspectief is regelmatig aanwezig bij Meet&Greets van Onbeperkt aan de slag. Samen met cliënten die op zoek zijn naar een passende baan.

Cliënten gaan rechtstreeks in gesprek met potentiële werkgevers. Dit is de beste manier om een baan te bemachtigen omdat er ruimte en respect is voor jouw verhaal. Werkgevers zijn werkelijk geinteresseerd en denken mee in mogelijkheden! Bereid je wel goed voor met een goed CV en een duidelijke persoonlijke presentatie.

Voor meer informatie: Neem contact op met Breinperspectief!

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel - klachten gerelateerd aan NAH

Job Carving Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>