header

AUG 2017 – STICHTING SIA SIV IN ACTIE

De motivatie achter de oprichting van Stichting SIA is – helaas – een treurig, persoonlijk verhaal. In september 2014 is Sivan Kornmann getroffen door meerdere TIA’s en een groot herseninfarct waardoor met name zijn taalcentrum flink is aangedaan. Sivan moest alles opnieuw leren: schrijven, praten, tellen, bewegen, etc. Er werd gezegd dat Sivan niet meer zou kunnen voetballen en werken maar door zijn doorzettingsvermogen heeft hij het voor elkaar gekregen weer te kunnen voetballen. Ook heeft Sivan er het volste vertrouwen in dat hij weer aan het werk komt. Zijn motto is: wil je iets bereiken, kom dan in actie! Samen met zijn partner Manon Hardeman heeft hij Stichting SIA opgericht. Doel van de stichting is om jonge mensen met hersenletsel financieel te steunen. Voor deze groep is het toekomstperspectief ver te zoeken en na de revalidatie worden ze losgelaten. De Edwin van de Sar Foundation steunt deze jongeren met het project De Class. Zij hebben ambitie en potentie en binnen de Class worden zij geholpen met hun loopbaan en carrière.

Stichting Sivinactie helpt jonge mensen met hersenletsel – NAH – weer toekomstperspectief te bieden! Doe mee op 6 oktober met de Golfdag in Bussloo! Kijk op www.sivinactie.nl

Wat is NAH
Job carving

Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>
Niet aangeboren hersenletsel - klachten gerelateerd aan NAH

Job Carving Jobcarving biedt perspectief op een functie aangepast bij uw capaciteiten en talenten. Daarmee kunnen er kansen ontstaan bij een bedrijf om aan het werk te blijven. Het optimaliseren van de bedrijfsomstandigheden zodanig dat u kunt blijven werken. Dat is voor werkgever en werknemer: win-win.

>